26 juli – Monterey

Uitgeslapen vanmorgen. En we waren nog langer blijven liggen als het ontbijt niet tot 9.00 uur was geweest. Na het ontbijt zijn we naar het shopping centre tegenover het hotel geweest. Daarna lunchen bij het hotel in het zonnetje op het terras. Rond 12.15 uur zijn we lopend naar de Pier gegaan voor de boot van “whalewatching”. We hadden enorm geluk dat het niet superdruk was. Er waren wat mensen die af hadden moeten bellen omdat ze in de file stonden. Die mensen namen nu de boot van half 4. Eerst snel een reispilletje ingenomen en toen de zee op. Daar zagen we meerdere bultrugwalvissen. Wat een prachtig gezicht en wat zijn ze enorm groot. Ze kwamen ook heel ver uit het water. Moeilijk om te filmen of om precies op het juiste moment een foto te maken…. Het was erg koud op de boot. Danée had over haar vest, het vest van Arno aangetrokken. Helaas geen dolfijnen gezien, wel zeehonden en zeeleeuwen.  Toen we weer terug waren in het hotel hebben we ons omgekleed en zijn naar het RV park van Renate, Armijn en Rosa gegaan. Zij staan vandaag ongeveer op 20 minuten rijden ten noorden van ons hotel. Samen hebben we in een visrestaurant wat gegeten en ervaringen uitgewisseld. Was weer erg gezellig. Vanaf het restaurant hadden we ook zicht op de zee. Je kon hier de walvissen vanaf het strand zien, ook erg gaaf!

tez3J8ahyfwBtHgm.jpg Svn0QLSFzJp5tmWp.jpg PonZA23qvmTlBLnb.jpg GV79Ur6twqfZoQ8M.jpg xhLkAUFMl7Dh3vI8.jpg LDUxD9EjYt87wyBS.jpg 2C5UpGq88HqvfrSC.jpg f5GldldHlxH7XvmW.jpg IYNW7IQpDzWVNAjb.jpg FIzuAoti8Bb0VVCj.jpg eR8LOY6mrGK9j9to.jpg z5f6IYv26IJslpFo.jpg