29 juli – Los Angeles naar Palm Springs

Vanmorgen moesten we het doen met een karig ontbijt.  Agnes heeft om broodjes moeten vragen om te roosteren en ook de hele koelkast, waar sap in zou moeten zitten, was leeg. We konden wel heerlijk bij het zwembad zitten eten, dus dat was gezellig. Toen we bijna klaar waren, zag Danée dat er een vrouw terug kwam die er op uit gestuurd was om sap te halen.  We dachten Los Angeles snel uit te zijn, maar er was een ongeluk gebeurd. Dus toch nog in de file bij Redlands.  Omdat we niet meteen in het hotel konden, gingen we eerst langs een shopping mall. Dione en Danée wilden graag gymschoenen voor buiten gym hebben. En hier zijn die natuurlijk veel goedkoper! Het was een prachtige shopping mall midden in de woestijn, omgeven door palmen, prachtig! Maar shoppen met 45 graden is wel even wat anders. Rond 15.30 uur waren we bij het hotel. Ronald (de reisagent) had geregeld dat we zwembadzicht hebben en dat is gelukt. Een mooi plekje, met een zitje buiten. Gelukkig weer een koelkast, alhoewel we alles in de koelbox koeler kunnen krijgen. We zijn direct gaan zwemmen tot het tijd was om te gaan eten. Dit deden we in het centrum van Palm Springs. Fish and chips dit keer. Arno had iets met kalkoen. Dione was weer niet lekker, dus we zijn weer snel terug gegaan naar het hotel. Ze was weer heel misselijk en had ook niet veel gegeten. Uiteindelijk ging het weer wat beter na het eten van een appel later op de avond. Morgen weer een lekker luie dag. Je kan ook niet anders met 45 graden, pfff… Gelukkig heel veel schaduwplekken bij het zwembad. Niet alleen parasols, maar ook doeken.  Oh ja, de zonnebril van Agnes is weer terecht. Zat bij Dione in de tas (al had ze meerdere keren gezegd dat ze daarin had gekeken en hij daar echt niet in lag, PUBER!!)

wVXHFQC8V0uHvVfF.jpg j8iAJe75ra7dJyU0.jpg XsBckuWRSvPoQPcw.jpg aj2fnv10EWX4F2ri.jpg Cf8rjmvxt6DaEdWS.jpg abz7yGKQZ26fIFcu.jpg LNlwjmaIyBpGq6zo.jpg vbVnstEqarr10hZU.jpg gZJfiDdKG4azUElU.jpg