30 juli – Palm Springs

Vanmorgen ontbeten in het hotel. Met name Dione had daar niet zo veel zin in.  We zijn een beetje zat van de Amerikaanse ontbijten en verlangen wel weer naar een Nederlands broodje met hagelslag.  Maar het ontbijt bleek heel lekker dit keer. Een heerlijke in de oven gebakken bagel met een lekker sapje erbij. Prima dus. Na het ontbijt zijn we gaan zoeken naar een supermarkt. We hadden besloten dat we niet uit eten wilden en zonder magnetron is het best een uitdaging om dan wat te verzinnen. Geen cup a soup te vinden, dan maar stokbrood met salade. Deze salade bleek ’s avonds trouwens rauwe boerenkool te zijn en was best lekker. De rest van de dag hebben we bij het zwembad gelegen en gezwommen. Een lekker lui dagje dus!

Pd2iPYRcsUm3s2T6.jpg b3paWDxvYngtlL8X.jpg Ad3zaVUUWt4DKwUA.jpg rBG26hSMrQbyasFj.jpg NB4kuNb47d1PwJJt.jpg