31 juli – Palm Springs

Weer lekker uitgeslapen en daarna Arno gefeliciteerd met zijn 43e verjaardag! Daarna heerlijk ontbeten. Op het tafelblad kun je met krijt tekenen. De meiden zijn dus even creatief los gegaan, met de verjaardag van Arno als thema. Na het ontbijt heeft Arno met Danée  taart gehaald en zijn Agnes en Dione naar het zwembad gegaan. Daar zijn we de rest van de dag bij het zwembad gebleven. Vanavond gegeten bij Manhattan in the desert. Arno koos voor spare ribs en daar heeft hij ontzettend van genoten. Dione en Danée hadden een pizza en Agnes ging voor de zalm.  Omdat Arno jarig is besloten we vanavond te gaan voor een dessert. Dat hadden we (behalve bij Van der Valk) nog niet gedaan deze vakantie. Nou, dat hebben we geweten. We kregen een gigantisch bord vol ijs, slagroom en van alles en nog wat. Pfffff veel te veel!!! We moesten er wel om lachen. Als we dat geweten hadden, hadden we het kunnen delen.

yiWF1OGkcCrbnH5S.jpg G47q7vUsz8bhmSiG.jpg Ze9rphXDK6jqghOD.jpg nqKLx2un5ysHr84j.jpg BLyqzv2GPferkA6C.jpg